We Have WINNERS!!!

October 31, 2008

Today’s the day to announce my winners in Tabitha Shay’s Halloween Blog Fest.
Here are my 10 Trivia Questions and Answers;

1 – Name the Naughty Ladies of Nice books in release order.
Ans. – French Tart, French Delights, French Twist, French Kiss, and French Tickler.
2– What was the satisfying sound to Doni’s ears when her bag connected with his diaphragm and he buckled?
Ans. – Ooof
3 – What did Doni think the scum bucket smelled like?
Ans. – Tarragon
4 – What song was Lisette mouthing while she watched the gardener?
Ans. – You Can Leave Your Hat On
5 – What did Lisette see the gardener easily hoist with one hand?
Ans. – A large shovel
6 – What kind of attitude did Donald think Claudette had?
Ans. – An irritating, hoity-toity attitude.
7 – What was Claudette wearing when Don came into the bathroom?
Ans. – A smile and her red stilettos.
8 – To what image did Rachel change her secret pirate?
Ans. – A swashbuckler
9 – Who else did Rachel remember with the same snotty attitude as Henri?
Ans. – An agent who thought children’s books were a bane to society.
10– When does French Tickler release?
Ans. – January 2009

And the winners are:
Angela
Judy
Kimberley
Mindy

Each winner recives her choice of book in the Naughty Ladies of Nice series.

The response was terrific! Thank you all for playing. And a HUGE THANKS to Tabs for hosting this fun contest.

Have a Happy Halloween,

Sloane Taylor
Sweet as Honey…Hotter than Hell
PHOTO OP! www.aspenmountainpress.com
FRENCH KISS www.eternalpress.ca
www.sloanetaylor.com www.myspace.com/sloanetaylor

Sloane said @ 7:23 am | Contests